KONTAKT PODACI

Gastly j.d.o.o., Trgovina na malo preko pošte ili interneta

Remetinec 162A, 42220 Novi Marof

OIB: 07526592951

Adresa e-pošte: info@gastly.hr

Telefon: +385  98 9222 520

 

NAČINI PLAĆANJA

Vašu narudžbu možete platiti jednokratno ili po primitku pošiljke.
GASTLY Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem na sljedeće načine:

  1. Plaćanje gotovinom pri preuzimanju pošiljke

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo gotovim novcem, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

2. Plaćanje karticama

Jednokratno plaćanje navedenim karticama: Visa, Mastercard, Maestro.

3. Virmansko plaćanje - predračun

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl. Nakon zaprimljene uplate, počinjemo s obradom Vaše narudžbe.

IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Gastly j.d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici Gastly j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese.  Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničke tvrtke GLS Hrvatska.

Dostava je besplatna za sve narudžbe čija je vrijednost nakon obračunatih popusta veća od 1000 kn (132,72 €). Za naručenu robu u iznosu manjem od 1000 kn (132,72 €), dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 35,00 kn (4,65 €). Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

UVJETI POVRATA I REKLAMACIJE

U slučajevima zamjene ili povrata proizvoda nakon dogovora s Vama na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod izvršavamo u roku 2-3 dana, a najkasnije u roku 14 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na +385 98 9222 520 ili e-mailom na info@gastly.hr