UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese.  Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničke tvrtke GLS Hrvatska.

Dostava je besplatna za sve narudžbe čija je vrijednost nakon obračunatih popusta veća od 1000 kn (132,72 €). Za naručenu robu u iznosu manjem od 1000 kn (132,72 €), dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 35,00 kn (4,65 €). Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.

UVJETI POVRATA I REKLAMACIJE

U slučajevima zamjene ili povrata proizvoda nakon dogovora s Vama na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod izvršavamo u roku 2-3 dana, a najkasnije u roku 14 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na +385 98 9222 520 ili e-mailom na info@gastly.hr